DIY armbånd

 

Jeg er blevet helt bidt af at lave armbånd og med få materialer kan man lave mange forskellige. Som krea-kælling har jeg mange af materialerne i forvejen, men har også shoppet en lille smule, til at lave disse armbånd.

h&m

Jeg har bla. fundet en halskæde og nogle ringe i H&M, som nu er blevet en del af mine DIY armbånd.

 

 

armbånd

Til at lave et knyttet armbånd med ring, har jeg brugt: Knyttesnor ( som kan købes her ), en af fingerringene fra H&M og lidt værktøj. Jeg har fundet en lille how to video til jer her.

 

 

Til disse to armbånd har jeg brugt: lidt perler, knyttesnor og en af delene fra H&M halskæden ( lignende kan købes her). Træk røret på din knyttesnor og lav samme lukning som vist i how to videoen, til et knyttet armbånd med ring. Og pynt evt. enderne med perler, som jeg har gjort.

 

En how to til 2. armbånd fra venstre findes her. Og her finder i en how to video (den er desværre ikke dansk, men den er til at forstå) til et vævet perlearmbånd.

 

Tak fordi i kiggede forbi.